Política de privadesa i protecció de dades personals

hort del catre (hortdelcatre.cat) està compromès amb la protecció de les dades personals dels usuaris d’aquest lloc web.

Dades recollides i la seva finalitat

hort del catre emmagatzema i tracta algunes dades personals dels contactes o clients (en endavant, l'”usuari” o els “usuaris”). Aquestes dades poden ser per exemple el nom i cognoms, adreça postal i/o de correu electrònic, etc. Les dades recollides entren dins de la categoria de dades identificatives. No es recullen dades de categories de protecció especial.


La finalitat del tractament és poder donar atenció personalitzada i atendre els serveis demanats segons el cas:

  • atenció personalitzada a consultes d’usuaris plantejades mitjançant un formulari de contacte o a partir dels mitjans de contacte proporcionats.
  • enviament periòdic de notícies, novetats o informació en general als usuaris que s’hagin registrat com a subscriptors de butlletins de novetats (newsletter).
  • establiment de relació contractual amb l’usuari per la venda dels productes oferts en la botiga online que forma part del lloc web. També portar a terme qualsevol comunicació relacionada amb aquesta relació contractual.

Legitimació i consentiment

La legitimació pel tractament de les dades es basa en el consentiment atorgat pels usuaris. Sempre que es demanen dades personals als usuaris es demana el seu consentiment explícit pel seu ús per a les finalitats indicades i d’acord amb aquesta política de privadesa.
El consentiment és necessari per la prestació dels serveis indicats en la finalitat. En cas de que l’usuari no doni el seu consentiment les dades no es guardaran i no es podran prestar els serveis.
L’usuari podrà revocar el consentiment en qualsevol moment mitjançant les dades de contacte proporcionades.

Responsable del tractament de les dades

El responsable del tractament de les dades és hort del catre i el seu titular, d’acord amb l’avís legal. Les dades de contacte són:

adreça postal: carrer Major, 90 – baixos, 08208-Sabadell (Barcelona)
adreça electrònica: info@hortdelcatre.cat
telèfon: 681 60 58 96

Veracitat i actualització de les dades

L’usuari es compromet a proporcionar dades reals i actualitzades i a comunicar qualsevol variació quan es produeixi. L’usuari és responsable de la veracitat, actualització i vigència de les dades.

Confidencialitat

hort del catre es compromet a respectar la confidencialitat de les dades personals proporcionades pels usuaris. hort del catre adopta les mesures de seguretat necessàries i raonables per evitar la pèrdua de dades, alteració o accés no autoritzat.

hort del catre només farà servir les dades per les finalitats per les que s’han proporcionat. Per aconseguir-ho fa servir serveis de tercers sota les seves corresponents condicions de privadesa. Algunes dades dels usuaris poden arribar a aquests prestadors de serveis.

  • serveis de hosting. Serveis per allotjar el lloc web i per tant la informació dels usuaris. Utilitza protocol segur SSL (Secure Socket Layer) que implica que la transmissió d’informació entre el servidor i el navegador de l’usuari es fa de manera encriptada i segura.
  • empreses de serveis de butlletins de notícies o de missatgeria electrònica.
  • serveis d’anàlisi de Google Analytics. És un servei de la companyia americana Google Inc. que permet a hort del catre analitzar l’ús que els usuaris fan del lloc web. Utilitza galetes (cookies) que poden generar informació (inclosa l’adreça IP de l’usuari) que pot ser accessible per Google. Pots consultar la nostra política de galetes per més detalls.

L’usuari pot obtenir informació més detallada i actualitzada sobre els prestadors de serveis mitjançant els mètodes de contacte proporcionats en aquest mateix document. hort del catre també pot cedir les dades a les autoritats i les administracions en cas d’obligació legal. En cap cas es cediran dades a tercers amb finalitats comercials no contemplades. 

hort del catre no cedirà les dades i en cap cas les cedirà a tercers excepte en cas d’obligació legal.

Durada de la conservació de dades

hort del catre conservarà les dades dels usuaris el temps necessari per prestar els serveis corresponents i mentre utilitzin el compte personal. Les dades s’esborraran al cap d’un temps d’inactivitat o manca de contactes de cap mena, que com a màxim serà de dos anys any, exceptuant la informació que calgui conservar per motius legals, mercantils o fiscals, aplicant la normativa vigent.

Drets de l’usuari

L’usuari pot exercir els seus drets d’accés, cancel·lació, rectificació, oposició i supressió de les dades enviant un comunicat per escrit acompanyat de la identificació corresponent (còpia de DNI o equivalent) al responsable del tractament de dades d’hort del catre mitjançant les dades de contacte indicades més amunt. L’usuari també té dret a revocar el consentiment donat per al tractament de les seves dades en qualsevol moment pels mateixos mitjans.

Polítiques de tecers

El web hort del catre té implantat el sistema anti-spam reCAPTCHA v3 pel formulari de contacte. El seu ús està subjecte a la política de privadesa i termes d’ús de Google consultables aquí: Privacy Policy and Terms of Use. L’ús d’aquest servei implica l’acceptació d’aquesta política i termes d’ús de Google.